مدرسه علمیه حضرت زینب (س) میناب برگزار کرد :
آسیب های علمی وفکری فضای مجازی
مبلغ مدرسه علمیه حضرت زینب (س) میناب گفت : استفاده از شبکه جهانی اینترنت ،علاوه بر پیشرفت در تحقیقات علمی ودسترسی به منابع پژوهشی وآموزشی ، مانعی بزرگ در برابر رشد علمی بسیاری از افراد به شمار می رود.
به گزارش رابط خبری مدرسه علمیه میناب ؛ معصومه سلمانی ، دوشنبه هفته گذشته در جلسه ای که با حضور طلاب به مناسبت هفته پژوهش در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) میناب برگزار شدگفت: استفاده از شبکه جهانی اینترنت وفناوری اطلاعات ، علاوه بر مزایا ، معایبی نیز دارد که سد محکمی در برابر رشد علمی بسیاری از افراد شده است.
سلمانی اذعان کرد : گسترش استفاده های نادرست از فضای مجازی ، مشکلات متعددی را در مسیر تحصیل ،تحقیق وآگاهی به وجود آورده است.
ایشان برخی از این مشکلات را اتلاف وقت وبی برنامگی ، پراکندگی ذهن وجلوگیری از تمرکز ، کاهش کیفیت تحقیقات علمی ، تزلزل در باورها و..دانست .
وی در ادامه به مسئله موسسه آی اس آی اشاره کرد وافزود: موسسه اطلاعات علمی با هدف تمرکز برعلم سنجی وانتشارات علمی در سال 1960 توسط یوجین گارفیلد تاسیس شد.
این مبلغ مدرسه علمیه حضرت زینب (س) میناب تصریح کرد : این پایگاه به پژوهشگران این امکان را می دهد که بداند کدام مقاله ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته وچه مقالاتی از این مقاله را نقل قول کرده اند.
وی گفت: در ایران ، سیستمی داخلی برای داوری فعالیت های پژوهشی وجود ندارد، به همین دلیل داوری را به سیستم خارجی سپرده اند.
ایشان اظهار امیدواری کردندکه در آینده موسسات بین المللی ، تعیین کننده مقالات معتبر کشور نباشند.
این جلسه به منظور آشنایی طلاب با آسیب های گرفتن مطالب از اینترنت برگزار شد.