معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب (س) میناب: مبانی گسترش فرهنگ ایثار وشهادت درحوزه علمیه خواهران حضرت زینب (س) میناب بررسی شد
خانم صالحی پوراز برگزاری نشست علمی پژوهشی مبانی گسترش فرهنگ ایثار وشهادت در هفته پژوهش خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری- اطلاع رسانی کوثر از هرمزگان، معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران گفت نشست علمی پژوهشی مبانی گسترش فرهنگ ایثار وشهادت باحضور استادعالیه احمدی سولقانی بررسی شد.
خانم احمدی، استاد مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب (س) میناب، با اشاره به مبانی گسترش فرهنگ ایثار وشهادت گفت: شهادت به معنای جانبازی در راه خدا و ایثار به معنای خودگذشتگی دو شاخصهی مهم در دین اسلام هستند. تبیین و شناسایی فرهنگ ایثار و شهادت از مکانیزمهای دفاعی اسلام برای تسلیح جامعه در برابر هجوم فرهنگ غیر خودی است.
وی در ادامه تاکیدکرد: ایثارگری و شهادتطلبی نقش بسزایی در حفظ دین، ارزشهای آن و استقلال کشور ایفا میکند بهطوریکه احیا، تثبیت و تحقق گسترش فرهنگ ایثار و شهادت لازمهی لاینفک زندهبودن دین اسلام است و به همین جهت در بسیاری از آیات و روایات به این امر مهم پرداخته شده است.
خانم احمدی تصریح کرد:. شناخت صحیح از شهادت و ایثار، مبانی گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و آثار این گسترش فرهنگی را بایدباتأمل و تتبع در آموزههای اسلامی مورد بررسی قرارداد.
وی اظهار داشت: آنچه که پیرامون این مسئله در آموزههای وحیانی دین اسلام آمده است گویای این است که عواملی همچون ایمان به خدا، توحید، جهاد با انگیزه الهی، یاد مرگ، عشق به خدا، ادای پیمان مؤمنان، پاسداشت فرهنگ عاشورا، تبلیغات، زدودن روح نفاق و … باعث گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است که آثاری مانند تقویت ایمان، عبودیت، تقویت قدرت دفاعی جامعه، تضمین عزت، احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر و … را به دنبال دارد.
در پایان خانم احمدی به معرفی تحقیق پایانی با موضوع مبانی گسترش فرهنگ شهادت از منظر آیات وروایات پرداخت.