«کارگاه مهارت افزایی پژوهش ویژه اساتید راهنما منطقه هفت استان هرمزگان» در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) میناب برگزار شد؛
دانشیارجامعه شناسی امام خمینی (ره) قم : تحقیق وپژوهش وضعیت جامعه علمی را تقویت وتوسعه می دهد
محمدفولادونداگفت: تحقیق وپژوهش وضعیت جامعه علمی را تقویت وتوسعه می دهد و یکی از محورها و شاخصهای اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار میرود
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه حضرت زینب (س) میناب استان هرمزگان؛ وی در «کارگاه مهارت افزایی پژوهش»که چهارشنبه 6دی ماه وبه مدت 2روزدر سالن اجتماعات این مدرسه برگزار شد با اشاره به اینکه پژوهش، فرآیند پردازش اطلاعات است بیان کرد : پژوهش پردازشی است برخوردار ازانتظام و روشمند با متعلق به گستره ی خاصی از علوم ودارای هویت جمعی که به نوآوری می انجامد.
دانشیار جامعه شناسی موسسه امام خمینی (ره) قم، پژوهش را راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افقهای تازه برای آیندگان دانست وافزود : پژوهشگر فردی است که با روشهای علمی، در صدد رسیدن به شناختی تازه از مسائل و مفاهیم گوناگون است .
وی تصریح کرد:اساتید راهنما باید توجه داشته باشند که درآموزش وتدریس نکات جدید قابل کشف است واین راه حل را باید به طلاب آموخت.
استاد حوزه ودانشگاه طرز تهیه طرح اجمالی، تفضیلی، نوع ساختار بندی فصول، انواع چکیده نویسی علمی ونحوه گرد آوری اطلاعات را به اساتید راهنما آموزش داد.
با توجه به نیاز اساتید راهنما در خصوص مهارت افزایی پژوهش، این کارگاه به همت معاون پژوهش حوزه علمیه حضرت زینب (سلام الله علیها) میناب وبه منظور بالا بردن توان علمی پژوهشی اساتید راهنما، با شرکت حدود 50 نفر از اساتید استان در این مدرسه برگزار شد .