استاد دانشگاه:طرح معقول و هدفمند مسائل دختران در داستان های کودک و نوجوان باید مورد توجه
قرار گیرد
“خانم عباسی” گفت: به طور کلی طرح معقول و هدفمند مسائل دختران در داستان های کودک و
نوجوان باید مورد توجه و حمایت قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران هرمزگان از میناب؛"خانم یاسمن عباسی” در نشست پژوهشی که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار شد، با بیان بازتاب مسائل و مشکلات دختران در ادبیات کودک و نوجوان ایران افزود: نوع نگاه و رویکرد غالب به این مسائل در طول سالیان مختلف فراز و نشیب های زیادی داشته است.
وی با اشاره به ترسیم وضعیت موجود به شکل منطقی و هنرمندانه در داستان های دختران ادامه داد: با ترسیم جامعه و روابط مطلوب می توان سطح آگاهی عمومی را بین دختران و پسران امروز و زنان و مردان فردا به نحوی ارتقا داد که جامعه فردا از نظر مذهبی، اجتماعی، فرهنگی و غیره برای دختران و به طور کلی برای ایرانیان مساعدتر باشد.
استاد دانشگاه تاکید کرد: باید به نحوی مطلوب، انعکاس این مسائل توسط داستانهای ویژه کودکان را نظارت کرد.
وی با بیان بازتاب مسائل و مشکلات دختران در قصه ها تصریح کرد: مسائل مشکلات دختران در
قصه ها را می توان از نظر موضوعی به گروه های فقر، معلولیت، طلاق، نامادری، فرزند خواندگی و غیره تقسیم بندی کرد.
"خانم عباسی” گفت : در بررسی یکی از داستان ها با موضوع فقر، زندگانی و ماجرای دو خواهرفقیر است که به طور مشترک یک روپوش دارند و یکی در شیفت صبح و یکی در شیفت بعد از ظهر به مدرسه می رود.
وی به بررسی داستان نه مثل نیلوفر نیز پرداخت که در آن یک دختر معلول در زمان انقلاب بامشارکت اجتماعی سبب می شود از حالت انزوا خارج شود.
در این نشست به بررسی نویسندگان کتاب هایی در حیطه دختران پرداخته شد و آثار نویسندگانی چون امیرحسین فردی سردبیر کیهان بچهها و فریبا کلهر که از پرکارترین و حرفهای ترین نویسندگان زددر عرصه ادبیات کودک و نوجوان است با هم مقایسه تطبیقی شد.