در روزگاری که جامعه ی بی هویت غرب، از نبود اسطوره های واقعی رنج می برد، وبرای مخاطبان خود آرنولد و بت من ومرد عنکبوتی وصدها قهرمان های پوشالی می سازد، ما قهرمانان واقعی داریم که می توانند برای همه ی جوامع انسانی الگوی واقعی باشند.
در روزگاری که آمریکا واسرائیل به کلاهک های هسته ای خود می نازند،محور مقاومت با سیلی محکمی که برصورت استکبار زده است،کلاهک های هسته ای غرب را بی تاثیرترین سلاح نظامی دنیا کرده.
رخدادهای سال های اخیر و واکنش های جوانان نسل سوم انقلاب وجان فشانی های این نسل به همگان ثابت کرد که این جوانان جنگ ندیده و انقلاب نچشیده، از جوانان پرشور 1357 انقلابی ترند.
وقتی برچهره ی نورانی مقام معظم رهبری بنگری وامام خمینی را تصور کنی، همین می شود که پرشورتر از نسل اول انقلاب آماده ای بالاترین دارایی خود را فدای اسلام وانقلاب نمایی…
آری ،نسل سوم انقلاب ما اگر چه ابراهیم هادی ندارد،جوانانی دارد که کپی برابر اصل شهدای جنگ تحمیلی هستند، کپی برابر اصل شهید هادی…
اما حکایت این مجموعه به جوانی اختصاص دارد که علاقه ی عجیبی به شهید ابراهیم هادی داشت.
همیشه سعی می کرد مانند ابراهیم باشد، تصویری از شهید هادی را جلوی موتورش ودر اتاق خودش زده بود که بسیار بزرگ بود.
با اینکه بعد از جنگ به دنیا آمده بود وچیزی از آن دوران را ندیده بود ، ولی شهدا را خوب می شناخت.
کتاب سلام بر ابراهیم را بارها خوانده بود ومانند بسیاری از جوانان این سرزمین ، می خواست ابراهیم را الگوی خود قرار دهد.
نوع لباس پوشیدن وبرخورد وگفتار ورفتار او همه ی دوستان را به یاد شهید ابراهیم می انداخت.او ابراهیم هادی از نسل سوم انقلاب بود.
اجازه بدهید کمتر حاشیه برویم .برخی دوستان به ما می گفتند ابراهیم هادی برای دوران جنگ بود. درآن زمان همه ی مردم انقلابی و… بودند. اما حالا دیگر دوران این حرف ها تمام شده ،اصلا نمی شود آن گونه زندگی کرد.
اما جواب ما برای آنان که این تفکر را دارند،زندگی آقا هادی ذوالفقاری است،جوانی که زندگی اش ، رفتار واخلاقش برای ما درس شد. ونشان داد که خلق وخوی ابراهیم هادی را خوب فراگرفته .
پس باهم کتاب پسرک فلافل فروش را ورق می زنیم تا هادی نسل سوم را بهتر بشناسیم.
این کتاب زندگینامه وخاطرات بسیجی مدافع حرم طلبه شهید محمد هادی ذوالفقاری کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی است. که در 160صفحه توسط نشر ابراهیم هادی تنظیم وبه چاپ رسیده است.