معاون پژوهش مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب: «ازدومین کارگاه پژوهشی پاراگراف نویسی» دراین مدرسه برگزار شد
«خانم صالحی پور»از برگزاری «کارگاه پژوهشی پاراگراف نویسی » برای طلاب پایه سوم وچهارم این مدرسه با حضور استاد حوزه ودانشگاه، خبر داد.
«خانم زهرا صالحی پور» در گفت وگو با پایگاه خبری- اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران؛ بیان کرد: جامعه امروز ما در زمینه نگارش های علمی، نیازها ومشکلات متعددی دارد وبخش قابل توجهی از افراد، اطلاع کافی از ساختار پاراگراف، شیوه های بسط مقاله وفنون بلاغی ای که در نگارش علمی به کار می رود، ندارند.
وی با بیان اینکه طلاب ما باید توجه داشته باشند که برای پیشرفت کردن ابتدا باید نوشت واز نوشتن هراسی نداشته باشند تصریح کرد: از این رو برگزاری چنین کارگاهی ضروری به نظر می رسد.
استاد حوزه گفت: پاراگراف نویسی نوعی منطق ونظم نگارش است که در هر زبانی لازم است رعایت شود.
یکی از اهداف برگزاری این کارگاه، دانش افزایی وتوانمندسازی طلاب در راستای فرهنگ مکتوب است
وی در ادامه افزود:به دلیل اهمیتی که پاراگراف نویسی برای توانمند سازی طلاب در زمینه نگارش مقالات وتحقیقات پایانی دارد از «خانم زبیده سالاری» برای برگزاری این کارگاه آموزشی دعوت بعمل آوردیم.
این استاد حوزه ودانشگاه در ابتدا به تعریف پاراگراف پرداخت وگفت: پاراگراف مجموعه ای از چند جمله است که یک مفهوم اصلی را شرح می دهد واین مفهوم اصلی در «جمله موضوع» بیان می شود که اغلب نخستین جمله ی پاراگراف است واندکی با تورفتگی نوشته می شود.
وی با اشاره به اینکه جمله موضوع مهم ترین جمله پاراگراف است افزود: جمله به طور خلاصه می گوید که در آن پاراگراف پیرامون چه موضوعی بحث می شود.
وی در ادامه به بیان مزایای استفاده از پاراگراف، رابطه پاراگراف ومقاله، اجزای پاراگراف، وانواع پاراگراف پرداخت.